Младшите посланици от Първо СУ отбелязват Европейската година на културното наследство

п.п.Младши посланици от Първо СУ „Свети Седмочисленици” се включват в инициативата по повод на Европейската комисия за културното наследство.

В рамките на два дни се препоръчва посещение на културно-исторически обекти в района на Шумен и Търговище. Обиколката започва от Славейковото училище. Там младежите писаха на пясък така, както и преди преди години. Те научиха, че когато децата напредваха с подготовката, започвали да пишат кал, а най-добрите – с перо и мастило.

Постоянна група от посетители на Мисионис, която е специализирана от информационния център на Европа, която е специализирана от информационния център на Европейската комисия. на културата. Той се казва: „Човешкото лице на културното наследство”. Впечатления от 27 европейски държави, избрани да живеят и работят в България, са отпечатани по пощенските карти, които се разпространяват от цялата страна.

Гост на младежите беше Планета Славчева, наблюдавана много различни страни. Тя разказва за живота в чужда и за срещи с други култури. В същото време се споделят впечатления и преживявания от пътуване извън страната по различни образователни програми или с родители. Бяха обекти и възможности за образование и реализация в чужбина.

На следващия ден гостоприемството показа на домакините от Шумен. Във Великий Преслав е преместена част от документа за филм за Двореца.

На финала младежи се сляха с карнавалто дефиле на Фестивала на плодорието в Шумен.

Инициативата за стартиране на въвеждането на нови познания и очаквания за нови и по-дълги години от търговията със „Свети Седмици” и ПУП „Наночо Попович” и студенти.

2018 г. е посветена на културното наследство, и девизът е: „Където миналото среща бъдещето“. Годината се е свързала с множество културни събития, инициативи и проекти във всички държави от ЕС. Основната цел е повече хора, които да се ангажират да открият културното наследство на Европа и да взаимодействат с него.

Вашият коментар