Младшите посланици от Търговище поздравиха българските представители в ЕП с ръчно изработени картички

Младшите посланици на ЕП към Първо СУ „Св.Седмочисленици“ Търговище подготвиха собственоръчно 17 коледни картички – за всеки от българските представители в ЕП и ги изпратиха до Страсбург и Брюксел със следния поздрав:

Уважаеми представители на България в Европейския парламент,

Поздравяваме Ви с настъпващите Коледни и Новогодишни празници! Вярваме, че Вие сте хората, които могат да донесат едно по-светло европейско настояще и бъдеще! Нека са успешни делата Ви, чисти мислите Ви, а постигнатото да Ви носи удовлетворение и гордост!
Нека Новата 2018 година бъде благословена и благодатна за всички нас и за България! Да сте здрави и честити, усмихнати и добронамерени, щастливи и обичани!

Мирна и щастлива Нова Година!

И тъй като учениците смятат, че технологиите имат място в традициите, в часовете по ИТ те изработиха и изпратиха и електронна картичка. В нея вложиха освен пожелания и символика.

Коледната елха украсиха с 28 топки – колкото са страните-членки на ЕС. На върха й поставиха кръг от 12 звезди, символизиращи единството на нациите в ЕС. Подаръците под елхата символизират последните три страни, които председателстват Съвета на Европа.

25353091_10213778699915272_890962293_o

Вашият коментар